nlen

Flowmeting

Bij de integratie en ontwikkeling van blussystemen op maat is het van groot belang dat dit met uiterste precisie gebeurd. Een blussysteem moet presteren op het moment dat de veiligheid van uw mensen of installaties in gevaar komt. Een belangrijk onderdeel is de watertoevoer, waarbij de waterleidingen de basis zijn van uw blussyteem. Tijdens een flowmeting wordt de doorstroming van het water per tijdseenheid gemeten.

Flowmeting: onmisbaar in uw blussysteem

FlowmetingRegelmatig voert DNM flowmetingen uit op brandkranen, drinkwaterleidingen en sprinklersystemen. Door met regelmaat een flowmeting uit te voeren heeft u gegarandeerd een betrouwbaar blussysteem. Een flowmeting geeft inzicht in de capacitieit van uw blussystemen en geeft aan waar eventuele knelpunten zich bevinden. De uitkomsten van een flowmeting worden verwerkt in een onderhoudsrapport.

Vakkundige flowmetingen

DNM beschikt over vakkundige professionals die dagelijks flowmetingen uitvoeren voor diverse bedrijven in de industriele sector. In de industriele brandbestrijding weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw blussystemen goed worden onderhouden en presteren wanneer dat noodzakelijk is. Advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar +31 (0)187 48 44 88.

Laatste nieuws

17
apr

We are curious how you are doing. Can we help you?

How is COVID-19 affecting your business?

lees verder

Video Foamschool '17

Onze partners

Tyco
Amsterdam Mutual Aid System
Ansul
AVK Nederland BV
Safedesign apparel
Willams Fire
Elkhart Brass