nlen
  1. Home
  2. Diensten
  3. Trainingen

Foam School

DNM International biedt haar klanten de gelegenheid 's werelds beste training te volgen op het gebied van tankbrandbestrijding: de Xtreme Industrial Fire & Hazard training, beter bekend als FOAM SCHOOL. Brandweerlieden vanuit heel de wereld volgen jaarlijks deze training, die wordt gegeven door de brandbestrijders van Williams Fire & Hazard Control

Xtreme Spectaculair en realistisch

Foam School is de meest spectaculaire en realistische training op het gebied van tankbrandbestrijding en een must voor iedere brandweerman die werkzaam is in de petrochemie, op- en overslag, of die te maken kan krijgen met petrochemische branden. De training bestaat uit theorie- en praktijklessen en duurt vier dagen. Tevens wordt de training geleid door de ervaren instructeurs van Williams, die betrokken zijn geweest bij het blussen van de grootste industriële branden ter wereld, waaronder die op de olievelden in Koeweit.

Grootschalige incidenten

De training is erop gericht brandweerlieden vertrouwd te maken met technieken en strategieën voor het bestrijden van grootschalige branden. Speciale aandacht wordt geschonken aan gebruik van het equipement, technieken voor het leveren van grote hoeveelheden water en het effectief toepassen van schuim en poeder.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact tussen instructeur en cursist is van essentieel belang bij deze training. Er geldt dan ook een maximum aantal deelnemers, zodat iedere cursist voldoende tijd en aandacht krijgt tijdens de spectaculaire praktijktrainingen. Wees dus op tijd met aanmelden!

Kennisuitwisseling

Foam School wordt bezocht door deelnemers uit de hele wereld. Behalve een ideale manier om uw kennis en vaardigheden te vergroten, is het dus ook een uitstekende gelegenheid om met collega’s uit diverse landen ervaringen uit te wisselen.

Inschrijven

Wilt u meer informatie, stuur dan een email naar sg@dnmfire.com of bel direct naar +31 (0)187 48 44 88.

Voor inschrijving kunt u hier het inschrijfformulier downloaden.

Laatste nieuws

17
apr

We are curious how you are doing. Can we help you?

How is COVID-19 affecting your business?

lees verder

Video Foamschool '17

Onze partners

Tyco
Amsterdam Mutual Aid System
Ansul
AVK Nederland BV
Safedesign apparel
Willams Fire
Elkhart Brass