nlen
  1. Home
  2. Emergency Response

Emergency Response

DNM is momenteel een Emergency Response Service aan het opzetten voor Europa. Een unieke hulpdienst op het gebied van industriële rampenbestrijding. Het bestrijden van dergelijke ongevallen vergt speciale kennis en equipement, die vaak niet voorhanden is. In geval van een ramp zal DNM, in samenwerking met enkele hoogaangeschreven partijen, er dan ook voor zorgen dat er specialistisch personeel en aanvullend materieel op locatie wordt geleverd, waar dan ook in Europa. 

DNM is door haar partner Williams Fire & Hazard Control gevraagd deze service te implementeren voor Europa. Williams is een unieke organisatie op het gebied van industriële brandbestrijding. Al 30 jaar zijn zij specialist op het gebied van het blussen van industriële branden overal ter wereld. Inmiddels heeft Williams al meer dan 200 succesvolle operaties op zijn naam staan.
 

Het onderkomen van DNM in Stellendam zal het centrum gaan vormen waarvan uit de Emergency Response Service gecoördineerd wordt. In geval van een ramp kunnen leden hier 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep op doen. Dit betekent dat DNM onder andere de juiste mensen inschakelt en het transport regelt om het equipement ter plaatse te krijgen. DNM beseft als geen ander dat een goede coördinatie hiervoor van essentieel belang is. Speciaal equipement zal voor deze service rijklaar in Stellendam worden opgeslagen, zodat dit snel en efficiënt ingezet kan worden.De Emergency Response Service betreft een service pakket dat compleet is aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. 
 

Vaste klanten bieden wij daarom de mogelijkheid gebruik te maken van ons alarmnummer. Hiervoor kunt u met ons een speciale regeling treffen. Wij staan dan 24 uur per dag klaar om deskundige ondersteuning te bieden bij calamiteiten. We doen dat in de vorm van blusmateriaal, mensen en advisering ter plekke. Wij analyseren de calamiteit en bedenken een aanvalsplan. Zo nodig raadplegen we ons netwerk van specialisten. Ook weten we precies waar we mensen en middelen vandaan kunnen halen om een bepaald probleem snel en doeltreffend op te lossen.

 

Onze partners

Tyco
Amsterdam Mutual Aid System
Ansul
AVK Nederland BV
Safedesign apparel
Willams Fire
Elkhart Brass