nlen

Tyco Fire Protection Products is onderdeel van Tyco International en marktleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van producten ten behoeve van brandbeveiliging. De lange traditie in brandbeveiliging heeft er toe geleid dat Tyco beschikt over een compleet productenpakket. Deze producten hebben hun betrouwbaarheid bewezen in de meest extreme omstandigheden. Ze kunnen gebruikt worden voor een groot scala aan brandbeveiligingstoepassingen en voldoen aan alle verschillende nationale regelgevingen en industriële standaarden.

Het Skum pakket bevat een volledig lijn producten ten behoeve van schuimblussystemen die gebruikt worden in onder andere de olie- en petrochemische industrie, logistiek, marine en offshore. Met meer dan 75 jaar ervaring in onderzoek en productontwikkeling, heeft Skum een zeer goede reputatie opgebouwd bij de internationale brandweer gemeenschap op het gebied van technologische expertise en kwaliteit.

Naast hardware levert Tyco ook een uitgebreid assortiment gekeurde synthetische en proteïne schuimconcentraten van ervaren producenten als Sabofoam en Ansul.
 

Ga naar de website

Laatste nieuws

17
apr

We are curious how you are doing. Can we help you?

How is COVID-19 affecting your business?

lees verder

Video Foamschool '17

Onze partners

Tyco
Amsterdam Mutual Aid System
Ansul
AVK Nederland BV
Safedesign apparel
Willams Fire
Elkhart Brass